Archiv aktualit

06


01 2016

aktualita img

:: Věděli jste, že...?

V rámci celorepublikového setkání MyEagers, konaného dne 7.11.2015 v Ostravě, sklidilo naše gymnázium nemalý úspěch. Aneta Vrábelová, žákyně oktávy, byla vyhlášena jako nejlepší Eager programu BeEager - Co tě ve škole nenaučí.

Ocenění získala za svoji mimoškolní aktivitu a úspěchy v oblasti, na kterou je tento program zaměřen - rozvoj schopností nezbytných k prosazení se v dnešní konkurenci. Absolventům základního vstupního kampu, během něhož intenzivně pracují na svých klíčových dovednostech za přítomnosti mentorů z řad podnikatelů, freelancerů a úspěšných manažerů, se otevírá velké množství nových příležitostí a kontaktů a získávají tak ideální podmínky k profesní úspěšnosti. Již na 83 absolventů dosahuje výborných výsledků na mezinárodní úrovni či v podnikatelské sféře.

„Díky jedinečnému přístupu této školy a nesrovnatelným zkušenostem od Eagers získávám již před vstupem na akademickou půdu nezanedbatelný náskok před současnými vysokoškoláky!“ Aneta Vrábelová

Co dodat? Obrovskou gratulaci Anetě k jejímu úspěchu a nemalý dík za vzornou reprezentaci školy! A také přání dalších úspěchů v jejím budoucím životě.

Marcela Šustrová

Be Eager - Aneta Vrábelová

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena