Archiv aktualit

07


09 2021

aktualita img

:: Adaptační kurz kvinty

Ve dnech 30. 8. až 1. 9. se žáci kvinty vydali na adaptační kurz na Špičák. Hlavním cílem tohoto výletu bylo přivítat mezi sebe čtyři nové spolužáky – Kiki, Emu, Honzu a Filipa. Upřímně doufáme, že se nám to podařilo a že se jim u nás bude líbit.

První den jsme se vypravili na vrchol Pancíře, kam jsme měli příležitost vyjet jednosedačkovou lanovkou. Toto dobrodružství si jistě všichni zapamatujeme, obzvláště pak ti, kterým se vlivem houpání lanovky nezvedal žaludek… Zpátky jsme se pak už vraceli po svých, snažíce se ze svých nových spolužáků „vyšťourat“ co nejvíce informací, které nám pomohly je lépe poznat.

Druhý den bohužel pršelo, ale i přesto jsme si našli způsob, jak realizovat společné aktivity uvnitř. Navzdory dešti (a některým zimomřivějším jedincům) nakonec došlo i na krátkou procházku, na jejímž konci – dost možná inspirováni vlhkým počasím – jsme si kromě jiného zahráli oblíbenou hru Rybičky, rybičky, rybáři jedou.

Třetího dne už jsme se museli připravit na cestu domů, ač jsme se shodli, že bychom zde vydrželi i o mnoho déle. Před odjezdem jsme si ještě udělali čas na výšlap do strmého svahu, který oddělil silné od slabých, až ke krásnému Čertovu jezeru.

Z výletu jsme měli všichni radost, jsme vděční za nové tváře v naší třídě a děkujeme paní učitelce Šlaisové a paní učitelce Chalupové za jejich trpělivost při našem stmelování.

Eliška Háčková, kvinta

adaptacni_kurz_kvinta_2021 adaptacni_kurz_kvinta_2021 adaptacni_kurz_kvinta_2021

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena