Archiv aktualit

05


01 2017

aktualita img

:: G2 florbal challenge

Dne 25. 11. 2016 se žáci naší školy zúčastnili turnaje G2 florbal challenge v Plzni na Slovanech v hale Lokomotiva. Turnaje se celkem zúčastnilo 8 týmů z různých škol z okresu Plzeň-jih a Plzeň-sever. Družstvo blovického gymnázia se stalo celkovým vítězem turnaje poté, co porazilo všechny týmy ve své skupině B. Spolu s ním byla ve skupině družstva chlapců z Klatov (3:0), Oselec (4:0) a Horní Břízy (7:0). Celkové skóre 14:0 ve prospěch Blovic mluví za vše. Chlapci bez ztráty kytičky ovládli svoji skupinu.

Celým turnajem nás provázela naše trenérka a zároveň francouzštinářka paní učitelka Chalupová. Velkou podporou pro nás byla i účast pana učitele Kazdy a jeho mladých svěřenců, kteří tou dobou hráli svůj turnaj ve vedlejší hale. „Naše hra byla založena na týmové práci. Každý udělal to svoje, jezdili jsme nahoru dolů, klekali do střel, vepředu nevypustili jediný souboj. Vzadu nás držel stoprocentní brankář, v útoku jsme dávali pěkné góly a samozřejmě měli i trošku štěstí. Postup byl to jediné, co jsme byli ochotni brát, a to se nám splnilo!“ řekl o turnaji útočník Kvapil, sám autor 4 bodů (2+2).

Po skvělém turnaji, který si celý tým velmi užil, přišla i sladká odměna v podobě postupu. Spolu s ním jsme obdrželi i diplom a poukaz na kurz finanční gramotnosti. Všichni se velice těšíme do krajského kola, které proběhne v lednu rovněž v Plzni, a pevně věříme, že naše radost nepomine ani po jeho skončení.

Autor článku : Jan Kvapil, 2. ročník

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena