Archiv aktualit

08


06 2017

aktualita img

:: Dopravní soutěž-krajské kolo

Ve dnech 23. 5. - 24. 5. 2017 jsme reprezentovali naši školu v krajském kole „Dopravní soutěže mladých cyklistů BESIP.“

Celá soutěž se nám zkomplikovala ještě před odjezdem, když silný člen našeho týmu náhle onemocněl a realizace celé akce visela na vlásku.

Naštěstí s účastí v soutěži narychlo souhlasila jedna naše odvážná žákyně a tak jsme mohli vyrazit. V konečné sestavě byli tedy: Ondřej Hudec, Vojtěch Štěpán, Anna Vačkářová, Aneta Bláhová a doprovod byla paní učitelka Lucie Chalupová.

Cíl byl jasný-nebýt poslední. Dopolední disciplíny se odehrály 23. 5. 2017 (úterý) v areálu 33. ZŠ v Plzni, kolem poledne jsme pak všichni společně odjeli do rekreačního střediska Melchiorova Huť, kde, kromě dalších soutěžních kol, probíhal i doprovodný program (ukázka osobní obrany, odzbrojení násilníka, práce psovoda, míčové hry, večerní oheň s opékáním buřtů apod.).

Po náročném dvoudenním boji jsme obsadili slušné 4. místo.

Největší pochvala patří panu učiteli Barcovi, který s námi trénoval každou možnou chvilku a snažil se do nás dostat maximum znalostí a dovedností, potřebných pro tuto soutěž (např. zdravověda-první pomoc, práce s mapou, jízda zručnosti, znalost pravidel silničního provozu).

Dopravní soutěž Dopravní soutěž Dopravní soutěž

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena