Archiv aktualit

16


01 2023

aktualita img

:: Naše gymnázium v sobotu přivítalo přes 200 návštěvníků

V sobotu 14. ledna 2023 se na naší škole konal v letošním školním roce už třetí den otevřených dveří. Zavítalo k nám více než 200 návštěvníků! Mezi příchozími nebyli jen zájemci o studium se svými rodinami, ale také řada našich absolventů nebo rodičů a známí našich stávajících žáků.

Na celé dopoledne byl připraven pestrý program. Kromě opakovaných vystoupení školní kapely se návštěvníci mohli bavit zábavnými pokusy a pozorováními ve všech odborných předmětech. Počítačová učebna zase přitahovala všechny, kteří se zajímají o moderní techniku, robotiku a programování. Učebna byla plná robotů a našich mladých programátorů, kteří byli připraveni zodpovídat všechny zvídavé otázky.

Ti, kteří o studium u nás mají v tomto roce vážný zájem, si mohli vyzkoušet přijímací testy nanečisto. Učitelky Čj a M jim hned na místě řekly, na čem je třeba ještě zapracovat, a případně jim doporučily i naše přípravné kurzy, které začínají už 24. ledna. Podrobné informace o přijímacím řízení byly k dispozici u paní ředitelky.

V tělocvičně probíhal po celé dopoledne sportovní turnaj žáků a absolventů. A kdo byl unavený, mohl se posilnit v kavárně, kterou zajišťovalo SRPGB.

Lednový den otevřených dveří se povedl. Děkujeme všem, kteří se jakkoli podíleli na jeho organizaci, a děkujeme i všem příchozím za návštěvu. Budeme se těšit na viděnou třeba při dalších akcích našeho gymnázia.

DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden DOD_leden

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena